Lepakonpönttö

79,90 

Tarjoa kolopulasta kärsiville lepakoille koti. Tärkeille hyönteisten tuhoajille suunniteltu lepakonpönttö on kauniin harmaa ja se on rakennettu tutkimustuloksiin perustuvan ns. optimaalisen pönttömallin mukaisesti kotimaisena käsityönä. HUOM:  painon ja koon vuoksi vain nouto Etelä-Hervannasta. Voimme myös tuoda lepakonpöntön lähialueille (max 15 km Hervannasta) erillisen sopimuksen mukaan.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ONNIPUU04 Osastot: ,

Lepakko voi tuhota yön aikana liki 3000 ikävästi inisevää ja pistelevää hyönteistä – hyttystä – pihapiiristäsi. Ostamalla lepakonpöntön mökille tai pihaasi saat erinomaisen tehokkaan, pitkäikäisen ja ekologisen hyönteistentuhoajan! Epämiellyttävien inisijöiden lisäksi lepakot tuhoavat monia viljelykasvien vihollisia. Samalla kun pääset perheinesi nauttimaan hyttysvapaasta kesäpihasta teet myös arvokkaan palveluksen luonnolle: lepakoilla on huutava pula sopivista päiväkoloista, joten hankkimalla tyylikkään lepakonpöntön  tarjoat näille tuikitärkeille yöeläjille kodin.

Lepakonpönttö on valmistettu lepakkoasiantuntijoiden laatimien ohjeistusten mukaan. Pönttö on leveä ja korkea ja sen lokeroista lepakko voi valita itselleen lämmöltään mieluisimman kohdan. Lokeroiden koko on suunniteltu siten, että ampiaiset eivät halua pesiä niihin. Lepakonpönttö on kauniin tummanharmaa, mikä tekee siitä tyylikkään näköisen. Värillä on myös lepakoita palveleva tarkoitus: se kerää lämpöä.

 

Lepakonpöntön mitat

Leveys (alalaudan kohdalta) 50 cm
korkeus 77 cm
lokeron leveys 8 cm
kokonaissyvyys 18 cm

Reunoilla on reiälliset kiinnitysrimat.

Lepakonpönttö suositellaan sijoitettavaksi rakennuksen seinälle joko metsän reunaan tai lähelle vesistöä. Optimaalitilanteessa pöntön tulisi saada noin 6-8 tuntia päivässä aurinkoa. Aamuaurinko on erityisen tärkeä, joten pyri sijoittamaan pönttö tällaiseen paikkaan. Lepakonpönttö tulee sijoittaa korkealle, vähintään 3-5 metrin korkeuteen.

HUOM:  painon ja koon vuoksi vain nouto Etelä-Hervannasta. Voimme myös tuoda lepakonpöntön lähialueille (max 15 km Hervannasta) erillisen sopimuksen mukaan.

 

 
Parhaat valmistalot toimittaa Ecoste.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lepakonpönttö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *